Hop-in: word vrijwilliger

hopin.jpgKom jij het verschil maken?
Zin in een waardevolle tijdsbesteding?
Wil jij als chauffeur kwetsbare mensen helpen?

Maak kennis met vzw Hop-in!
​Hop-in is een vrijwilligersorganisatie die in de schoot van LM Oost-Vlaanderen is opgericht. Vrijwilligersvervoer binnen een medische context is de kern van onze organisatie. Concreet willen we personen die om bepaalde redenen verplaatsingsmoeilijkheden kennen, vervoeren naar hun dokters- of ziekenhuisbezoeken en terug. Niet-dringend medisch vervoer krijgt steeds voorrang maar ook voor niet-medisch vervoer (samen boodschappen doen, een kappersafspraak of op bezoek bij vrienden) kunnen klanten beroep doen op ons.

Verkies je om enkel medisch vervoer te doen of enkel niet-medisch vervoer? Geen probleem! We bespreken je voorkeur in een persoonlijk gesprek.
 ​​​

  • ​Vrijwilligerswerk is onbezoldigd, maar de gemaakte onkosten worden vergoed. 
  • Bij ons worden de vrijwilligers in de watten gelegd. We voorzien niet alleen vormingen en ontmoetingsmomenten met andere vrijwilligers, we regelen ook de volledige financiële afrekening voor je. Zo ben je zeker dat je op het eind van de maand je kosten vergoed krijgt.
  • Natuurlijk voorzien we ook verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en omnium) voor jou als vrijwilliger.​​
Bekijk de reportage over Hop-in op AVS

​​